Klinik

Kig indenfor i klinikken, lær mig lidt at kende og hør hvad klienterne siger.

Lidt om mig

 

Mit navn er Lene Sønnichsen Friis. Jeg er 38 år og har været selvstændig massør siden 1. januar 2018 hvor jeg åbnede MASSAGE by Friis i Dybbøl.


Jeg er i 2017 uddannet Lægeeksamineret Fysiurgisk Massør ved Jysk Fysiologisk Massage Institut i Horsens. Jeg har derefter taget forskellige kurser og uddannelser, bl.a. babymassage og graviditetsmassage kurser, og jeg bliver ved med at uddanne mig og dygtiggøre mig inden for massagen.


Jeg er i 2023 uddannet Ammevejleder ved En ANDEN start i Århus, og nyder at kunne hjælpe nybagte familier på rette vej til ammesucces. Jeg kombinere min viden om amning, samt min viden som babymassør, til at kunne danne overblik over en evt. ammeproblematik.


Jeg har i mere end 20 år været gymnastik instruktør for forskellige hold, og har diverse DGI uddannelser bag mig.


I 11 år har jeg arbejdet i Matas, og elsket kontakten med kunderne. Jeg kombinere min massør uddannelse, min viden fra gymnastikken og min erfaring med kundeservice fra Matas, til at give mine klienter og holddeltager den bedste oplevelse. Jeg nyder hver dag jeg arbejder i klinikken, og sætter pris på alle klienter som kommer ind af døren.


Jeg er medlem af Brancheforeningen for Fysiurgisk Massage, det sikre dig en faglig og professionel behandling.

 

Jeg er gift med Thom, vi har 3 skønne børn og 1 hund, og jeg styrketræner og løber en tur et par gange om ugen.

 

Det siger klienterne

 

"Super sted og fantastisk massør. Man føler sig totalt tryg i hendes hænder. Kan klart anbefales."

- Anette

 

"Kan ihvertfald anbefale Lene. Hun er meget omhyggelig og behagelig at være hos. Min frisørkrop har haft rigtig godt af en grundig og dybdegående massage ved Lene. Vi ses ihvertfald igen."

- Louise

 

"Vildt god efterfødselstræning!! Efter sommerferien er min datter og jeg klar på både stimulastik og efterfødselstræning."

- Ina

 

"Meget afslappende, hyggelig atmosfære og en behagelig kompetent massør."

- Conny

 

"Tak for en rigtig god babymassage af min lille Caroline. Kan klart anbefales."

- Trine

 

"Super god og behagelig massage i rolige, afslappende omgivelser, hvor man føler sig tryg og velkommen og hvor meget personlig behandling, service og smil går hånd i hånd. Massage by Friis kan varmt anbefales - jeg kommer helt sikkert igen."

- Birgitte


"Jeg har været så heldig at have ammebesøg af Lene. Hendes ammevejledning var virkelig behagelig, hjælpsom og lærerig. Simple løsninger, tilpasset vores behov og problematik, med masser af hjertevarme og humor. Meget anbefalelsesværdig.

- Julie